+48 663 248 418

kontakt@spacjastudio.pl

44-100 Gliwice, ul. zwycięstwa 10

2021 © Spacja Studio. Wszystkie prawa zastrzeżone

012 _ MIESZKANIE W KNUROWIE

PROJEKT: SPACJA STUDIO
ZAKRES: KOMPLEKSOWY PROJEKT WNĘTRZ
POWIERZCHNIA: 46 M2
RODZAJ WNĘTRZA: MIESZKANIE W BLOKU, WIELKA PŁYTA

Projekt wnętrz autorstwa Spacja Studio mieszkania znajdującego się w typowym bloku z wielkiej płyty powstałym w latach 70-tych ubiegłego wieku.

W pokoju dziennym elementem dominującym jest sztuczna trawa ułożona na ścianie. Nadaje ona wnętrzu nietypowego i swobodnego charakteru, który dopełniony jest przez drewniane lamele na ścianie za sofą. 

Projekt pokoju dziecięcego powstał dla dwójki rodzeństwa. Łóżko zostało podniesione, a pod nim znalazło się miejsce na szafę oraz sofę wykonaną na wymiar. Przeciwległa ściana jest zdominowana przez długie biurko i została cała wykończona w czerni, aby nie odwracać uwagi od zadań szkolnych.