typ: nowe budownictwo
wielkość: 72 m2
inwestor: prywatny

PANORAMA 360°

 

PUBLIKACJE:

 

MIESZKANIE W GLIWICACH

Mieszkanie łączy elementy stylów loftowego i skandynawskiego wraz z elementami nadającymi mu wyjątkowego charakteru, takimi jak duża, drewniana rama lustra, wykonana wg indywidualnego projektu, kompozycja okrągłych wieszaków czy wieszaki w kształcie poroża w łazience.
Zestawienie zieleni i betonu ożywia wnętrze i czyni je żywym i nieszablonowym. Ławka w jadalni została zaprojektowana tak, aby wpisywać się w kształt ciągu kuchennego, co pozwoliło na większe uporządkowanie przestrzeni. Zastosowanie wzorzystych płytek cementowych w łazience na dużej powierzchni nadało jej pobudzającego charakteru, który jest podkreślony przez kontrast zielonych ścian z drewnianymi elementami.

Spacja Studio  |  e-mail: kontakt@spacjastudio.pl  |  tel. 663 248 418