typ: dom jednorodzinny
wielkość: 100 m2
inwestor: prywatny

 

PUBLIKACJE:

DOM W SZWECJI

Projekt wnętrz niewielkiego, nowoczesnego domu umiejscowionego w Szweckim miasteczku. Cały projekt zakładał maksymalnie optymalne wykorzystanie przestrzeni, co zostało osiągnięte przez zaprojektowanie na wymiar niemal wszystkich mebli we wnętrzu.
Wysoka strefa dzienna została podkreślona przez położenie desek podłogowych na ścianie szczytowej domu. W kuchni zaprojektowana została wyspa ze stalową ramą służącą do montażu okapu oraz ze zintegrowanym stołem jadalnianym. Na antresoli znajduje się sypialnia, na którą prowadzą kacze schody. Przybrały one formę zabudowy meblowej, mającej również funkcję szafki pod telewizor. W pokoju dziecięcym dominuje motyw drzew, który znalazł się na kolorowej grafice ścian oraz w formie drewnianych paneli na czarnej ścianie wykończonej farbą tablicową.

Spacja Studio  |  e-mail: kontakt@spacjastudio.pl  |  tel. 663 248 418